Vacances bloguístiques

Ara que és tard i no vol ploure (a Girona en aquests moments no hi ha indicis de pluges torrencials). Ara que la nit és fosca i els grills canten (senyal que la calor no s’ha acabat ni de bon tros). Ara que el meu pis és com un forn i no paro de suar (a fora la temperatura és una mica més fresca, però sense exagerar).

Ha arribat l’hora de donar vacances al blog (ja fa dies que m’ho demana a crits). Ha arribat el moment de cercar paratges nous i desconeguts, més refrescants i humits (que ningú comenci a pensar malament, però si ho vol fer allà ell) on les temperatures no superin de màxima els 25ºC, on les idees puguin brollar com saltants d’aigua del riu del pensament, on els pensaments es renovin contemplant els penya-segats de l’existència. Ha arribat l’hora de començar a preparar les maletes i seguir el viatge de la vida per altres viaranys, encara que només sigui per uns pocs dies.

Per a qui ho llegeixi: Que la filosofia t’acompanyi sempre!

[@more@]2 comments ↓

#   Heràclit on 07.27.05 at 11:37     

Bones vacances!

Fins aviat!!!!

#   agustí on 07.27.05 at 17:26     

bones vacances