Un altre blog del mateix blog

Fa uns tres anys vaig obrir aquest blog amb la intenció de fer un petit experiment. Volia saber si era possible fer filosofia en xarxa, en el sentit de crear pensament de manera col·lectiva. El resultat ha estat força satisfactori, malgrat les contínues intermitències del servidor on està allotjat el blog. L’intercanvi de pensaments ha ajudat a clarificar en alguns casos conceptes, a establir un diàleg entre consciències i a elaborar un pensament dinàmic i flexible.

Tots els que han llegit el blog i han deixat els seus comentaris han contribuït de manera prou gratificant a fer realitat el que havia començat com un simple experiment i els vull donar les gràcies per haver-ho fet possible.

Després d’aquests anys però, vaig decidir canviar de servidor. Torno a recordar que ara trobareu el blog a http://creacio-filosofica.blogspot.com/. Us hi espero!